Για εμάς, η ασφάλειά σας έχει σημασία

Στην XTAR παραμένουμε πάντα πιστοί στην αρχή του να είμαστε Συγκεντρωμένοι, Αξιόπιστοι και Καινοτόμοι. H XTAR κατέχει τεράστια εμπειρία στην κατασκευή φορτιστών υψηλής ποιότητας, επαναφορτιζόμενων μπαταριών και φακών με την αυστηρή διαδικασία QC και έχει πλήρη ευθύνη για την ασφάλειά σας. Τώρα καλύπτουμε όλες τις μπαταρίες, τους φορτιστές και τους φακούς XTAR με την ασφάλιση ευθύνης προϊόντος.

Η ασφάλιση ευθύνης προϊόντος είναι κάτι που μπορεί να προστατεύσει από αξιώσεις για σωματικές βλάβες ή υλικές ζημίες που προκλήθηκαν από προϊόν που σχεδιάσαμε, πωλήσαμε ή προμηθεύσαμε. Μπορεί να καλύπτει νομικά έξοδα και αποζημιώσεις. Όλοι οι καταναλωτές που αγοράζουν τα προϊόντα μας μπορούν να απολαμβάνουν την ασφάλιση χωρίς καμία ανησυχία.

Η ασφάλιση τίθεται σε ισχύ από τις 22/12/2017, καλύπτεται σε όλο τον κόσμο και διατίθεται από την ημερομηνία πώλησης ή παράδοσης των προϊόντων. Σε περίπτωση ατυχημάτων που προκαλούνται από τα προϊόντα μας, επικοινωνήστε μαζί μας ή επικοινωνήστε απευθείας με την CPIC (Hotline: + 86 95500) για αξιώσεις εντός 48 ωρών.

Η ασφάλειά σας έχει σημασία για εμάς και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να φροντίσουμε την ασφάλειά σας. Αφήστε τις ανησυχίες σας σε εμάς και αισθανθείτε ήσυχοι να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα XTAR.

* Η XTAR διατηρεί το δικαίωμα τελικής ερμηνείας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Address:

Αγίας Παρασκευής 104,
15232, Χαλάνδρι Αττικής
Τηλ: 210 68 94 780

Δευτέρα - Παρασκευή
09:00 - 17:00
Τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές παραγγελίες μόνο.

 

ΕΤΑΙΡΙΑ

Είμαστε μία εταιρία που φιλοδοξεί να δώσει στους Πελάτες της προϊόντα που θα τους ευχαριστήσουν, όχι μόνο άμεσα αλλά και σε βάθος χρόνου. Επειδή ο κάθε Πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις, συνεργαστήκαμε με την XTAR ώστε να έχουμε την δυνατότητα να τις ικανοποιήσουμε.

Η γκάμα της XTAR σε φακούς, μπαταρίες και φορτιστές περιλαμβάνει μόνο ποιοτικά προϊόντα έτσι ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες και του πιο απαιτητικού Πελάτη.

ΕΙΣΟΔΟΣ

Εγγραφή

t

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα