Χονδρική

BANNER Xtar FBcover POWER IN YOUR HANDS

Χονδρική Xtar "Power In your Hands"

Eτοιμάζεστε να κάνετε το δικό σας επιχειρηματικό ξεκίνημα; Ανοίγετε μαγαζί με ηλεκτρονικά είδη ή διαθέτετε ήδη κατάστημα και θέλετε να προσθέσετε φακούς, επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και φορτιστές; Στην Xtar θα βρείτε τους αξιόπιστους φακούς, μπαταρίες και φορτιστές με τις καλύτερες τιμές χονδρικής.

Η Xtar πρωταγωνιστεί στην ελληνική αγορά από το 2012 και διαθέτει παραπάνω από 350 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλαδα. Είμαστε μία εταιρεία που φιλοδοξεί να δώσει στους πελάτες της προϊόντα που θα τους ευχαριστήσουν, όχι μόνο άμεσα αλλά και σε βάθος χρόνου. Έχοντας μία πολυετή εμπειρία είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε ανάγκη της επιχείρησης σας.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να δείτε μεγάλη ποικιλία σε φακούς ποδηλασίας, καταδυτικούς φακούς, φακούς κεφαλής και φακούς καθημερινής χρήσης με το κύρος και την αξιοπιστία της Xtar. H εταιρία, φιλοξενεί επίσης μεγάλη γκάμα επαναφορτιζόμενων μπαταριών 14500, 16340, 18650, 20700, 21700, 26650 με ή χωρίς προστασία και φορτιστές για την γρήγορη και αποτελεσματική φόρτιση των μπαταριών σας.

Θα βρείτε φορτιστές USB με όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά και καινοτόμες οθόνες LCD που μπορείτε να έχετε μαζί σας παντού.

Τα στοιχεία που κάνουν την Xtar και τα προϊόντα Xtar μοναδικά είναι ο δημιουργικός σχεδιασμός, η υψηλή ποιότητα και η πιστή υποστήριξη του τομέα των μεταπωλήσεων. Τα προϊόντα που προσφέρουμε είναι μερικά από τα καλύτερα στον κόσμο με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις αλλά και προστασίες. Επισκεφθείτε μας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας οδηγήσουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα είναι δίπλα σας, σε κάθε ανάγκη και ερώτημα. Η εταιρία διαθέτει τμήμα εξυπηρέτησης πελατών χονδρικής, τμήμα service για τους φακούς και φορτιστές, καθώς επίσης και τμήμα marketing που θα σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα προϊόντα μας.

Κάντε τώρα την εγγραφή σας και αποκτήστε πρόσβαση σε ειδικούς τιμοκαταλόγους και στα αποθέματα των διαθέσιμων προϊόντων. Το eshop μας δείχνει σε πραγματικό χρόνο σύνδεσης την διαθεσιμότητα των προϊόντων μας. Συνεργαζόμαστε με πολλές Ελληνικές τράπεζες και εταιρείες ταχυμεταφορών, δίνοντας την δυνατότητα της αντικαταβολής σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6894780 ή στο email

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά!

BANNER Xtar FBcover OSCAR

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Address:

Αγίας Παρασκευής 104,
15232, Χαλάνδρι Αττικής
Τηλ: 210 68 94 780

Δευτέρα - Παρασκευή
09:00 - 17:00
Τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές παραγγελίες μόνο.

 

ΕΤΑΙΡΙΑ

Είμαστε μία εταιρία που φιλοδοξεί να δώσει στους Πελάτες της προϊόντα που θα τους ευχαριστήσουν, όχι μόνο άμεσα αλλά και σε βάθος χρόνου. Επειδή ο κάθε Πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις, συνεργαστήκαμε με την XTAR ώστε να έχουμε την δυνατότητα να τις ικανοποιήσουμε.

Η γκάμα της XTAR σε φακούς, μπαταρίες και φορτιστές περιλαμβάνει μόνο ποιοτικά προϊόντα έτσι ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες και του πιο απαιτητικού Πελάτη.

ΕΙΣΟΔΟΣ

Εγγραφή

t

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα