Η ΝΜΝ ΙΚΕ (Replacesmoke) Αποκλειστικός διανομέας της XTAR για την Ελλάδα

Η Shenzhen XTAR Electronics Co., Ltd, σε συνέχεια των προσπάθειών της να καλύψει την τεράστια ζήτηση και εξυπηρέτηση για τα προϊόντα XTAR στην Ελλάδα, είναι πολύ υπερήφανη που ανακοινώνει ότι, όρισε δικαιώματα Αποκλειστικής Διανομής σε μια ομάδα που είναι το κλειδί στην προώθηση της φίρμας XTAR στην Ελλάδα. Με την παρούσα ανακοίνωση, που ισχύει από την 21η Σεπτεμβρίου του 2017, η NMN IKE (Replacesmoke) γίνεται αποκλειστικός αντιπρόσωπος φορτιστών και φακών της XTAR για την Ελλάδα και θα είναι συνεργάτης της Shenzhen XTAR Electronics Co., Ltd.

Η NMN IKE (Replacesmoke) αναλαμβάνει όλες τις παραγγελίες, την εξυπηρέτηση πελατών και υπηρεσίες επιστροφών εγγύησης σε όλη την ελληνική επικράτεια. Αυτό σημαίνει:

• καλύτερη αποδοτικότητα

• άνεση

• με προσεκτικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης

• με online στοκ για άμεση ενημέρωση πελατών

• με παράδοση 24-48 ώρες από την παραγγελία

• πλήρη γκάμα προιόντων

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2017 οι απευθείας πωλήσεις από την Κίνα στην Ελλάδα θα σταματήσουν και όλες οι παραγγελίες για φορτιστές και φακούς θα πρέπει να εξυπηρετούνται πλέον από την NMN IKE (Replacesmoke).

Η επίσημη ιστοσελίδα της NMN IKE (Replacesmoke) είναι η www.xtar.gr, τα στοιχεία τηλεφωνικής επικοινωνίας είναι 210 6894 780.

Για οποιαδήποτε τεχνικά θέματα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε απευθείας με την Shenzhen XTAR Electronics Co., Ltd και να επισκεφτείτε το www.xtar.cc ή να στείλετε mail στο .

Τόσο η ελληνική ομάδα όσο και η Xtar Electronics θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα.

Πιστεύουμε ακράδαντα πως μαζί θα προσφέρουμε απαράμιλλη εξυπηρέτηση στους Έλληνες πελάτες μας και προσβλέπουμε με πεποίθηση σε ισχυροποίηση της μάρκας XTAR στην Ελλάδα.

Shenzhen XTAR Electronics Co, Ltd

21 Σεπτεμβρίου 2017

Βρείτε την ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της Xtar εδώ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Address:

Αγίας Παρασκευής 104,
15232, Χαλάνδρι Αττικής
Τηλ: 210 68 94 780

Δευτέρα - Παρασκευή
09:00 - 17:00
Τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές παραγγελίες μόνο.

 

ΕΤΑΙΡΙΑ

Είμαστε μία εταιρία που φιλοδοξεί να δώσει στους Πελάτες της προϊόντα που θα τους ευχαριστήσουν, όχι μόνο άμεσα αλλά και σε βάθος χρόνου. Επειδή ο κάθε Πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις, συνεργαστήκαμε με την XTAR ώστε να έχουμε την δυνατότητα να τις ικανοποιήσουμε.

Η γκάμα της XTAR σε φακούς, μπαταρίες και φορτιστές περιλαμβάνει μόνο ποιοτικά προϊόντα έτσι ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες και του πιο απαιτητικού Πελάτη.

ΕΙΣΟΔΟΣ

Εγγραφή

t

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα