Ενισχύεται η Αστυνομία με εξοπλισμό αξίας 31 εκατ. ευρώ

Με την υλοποίηση ενός από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα ενισχύεται η Ελληνική Αστυνομία, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ.

Ελληνική αστυνομία XTAR

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Αρχηγείο, ο προϋπολογισμός του προγράμματος ξεπερνά συνολικά το ποσό των 31.000.000 ευρώ, περιλαμβάνει την προμήθεια 675 οχημάτων, 15.690 αλεξίσφαιρων γιλέκων, καθώς και μεγάλου αριθμού ατομικών εφοδίων (επιχειρησιακές στολές, προστατευτικά κράνη, άρβυλα υψηλής και χαμηλής θωράκισης, χειροπέδες) και άλλου τεχνικού και υποστηρικτικού εξοπλισμού (θερμικές κάμερες, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αλκοολόμετρα κ.λ.π).

Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός κατανέμεται σε όλη τη χώρα, με βάση τις επιμέρους λειτουργικές ανάγκες των κατά τόπους αστυνομικών Υπηρεσιών καθώς και τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από τις αρχές του χρόνου έχουν παραληφθεί συνολικά 1.453 οχήματα, μέσω διαγωνιστικών διαδικασιών, προγραμμάτων Ε.Σ.Π.Α. και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται σε μεγάλο βαθμό η ανανέωση του στόλου των οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας.Σχετικά με τα 675 αυτοκίνητα, κατανέμονται σε μάχιμες Υπηρεσίες πρώτης ανταπόκρισης σε όλη τη χώρα, όπως Άμεση Δράση, Αστυνομικά Τμήματα, υπηρεσίες Τροχαίας κ.λπ. ως εξής: 114 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 80 στην Αττική, 68 στη Θεσσαλία, 63 στο Νότιο Αιγαίο, 60 στη Θεσσαλονίκη, 48 στην Κεντρική Μακεδονία, 42 στο Βόρειο Αιγαίο, 41 στην Ήπειρο, 41 στην Κρήτη, 39 στη Δυτική Ελλάδα, 33 στη Δυτική Μακεδονία, 20 στη Στερεά Ελλάδα, 20 στην Πελοπόννησο και 6 στα Ιόνια Νησιά.

Ελληνική αστυνομία Εξοπλισμός XTAR

Ελληνική αστυνομία Xtar products

Elliniki astunomia eksoplismos

Elliniki astunomia

elliniki astunomia Pacer WK18 Flashlight

Ellini astynomia eksoplismos

 

Σημειώνεται ακόμη, ότι ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, Μιχαήλ Καραμαλάκης είχε την ευκαιρία να επιθεωρήσει τα νέα οχήματα στις εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο του Επιτελείου, αντιστράτηγο Παναγιώτη Ντζιοβάρα και τον προϊστάμενο του Κλάδου Διαχειριστικής Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής, ταξίαρχο Δημήτριο Παντελή.

Η XTAR Greece (www.xtar.gr) Αποκλειστικός Διανομέας στην Ελλάδα των Φακών, Φορτιστών και Μπαταριών του οίκου Shenzhen XTAR Electronics Co., συμμετείχε στα τέλη του 2019 σε διαγωνισμό της Ελληνικής Αστυνομίας για την προμήθεια φακών, φορτιστών και μπαταριών για τις ανάγκες του προσωπικού της, μέσω του εξουσιοδοτημένου συνεργάτη της Special Forces (www.specialforces.gr).


Η Ελληνική Αστυνομία τελικά επέλεξε την XTAR για την ποιότητα, αξιοπιστία, την μετά την πώληση υποστήριξη και την σχέση κόστους προς απόδοση θέτοντας παραγγελία στην Special Forces για 1.800 σετ (Φακός Pacer WK18 ρυθμιζόμενης φωτεινότητας, Φορτιστής ANT-1 MC1 Plus και επαναφορτιζόμενη μπαταρία 18650 2600mah με προστασία).


Η Ελληνική Αστυνομία, μετά από νέο διαγωνισμό τον Ιούλιο 2020, επιλέγοντας πάλι την XTAR, έθεσε νέα παραγγελία στην Special Forces για 1.000 σετ ζητώντας μάλιστα την δυνατότητα ο φακός να ανάβει πάντα στην μέγιστη φωτεινότητα. Η XTAR Greece, σε συνεννόηση με το εργοστάσιο, τροποποίησε τους φακούς σύμφωνα με αυτήν την δυνατότητα ικανοποιώντας χωρίς έξτρα κόστος το αίτημα της Ελληνικής Αστυνομίας και παρέδωσε τα σετ, μέσω της Special Forces.

PACER WK18

 Πηγή: https://bit.ly/3a74AIm

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Address:

Αγίας Παρασκευής 104,
15232, Χαλάνδρι Αττικής
Τηλ: 210 68 94 780

Δευτέρα - Παρασκευή
09:00 - 17:00
Τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές παραγγελίες μόνο.

 

ΕΤΑΙΡΙΑ

Είμαστε μία εταιρία που φιλοδοξεί να δώσει στους Πελάτες της προϊόντα που θα τους ευχαριστήσουν, όχι μόνο άμεσα αλλά και σε βάθος χρόνου. Επειδή ο κάθε Πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις, συνεργαστήκαμε με την XTAR ώστε να έχουμε την δυνατότητα να τις ικανοποιήσουμε.

Η γκάμα της XTAR σε φακούς, μπαταρίες και φορτιστές περιλαμβάνει μόνο ποιοτικά προϊόντα έτσι ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες και του πιο απαιτητικού Πελάτη.

ΕΙΣΟΔΟΣ

Εγγραφή

t

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα