Αποτελέσματα δοκιμής μπαταριών XTAR 30A/35A 3000 mAh 20700

Αποτελέσματα δοκιμής μπαταριών: Xtar 30A / 35A 3000mAh 20700 ... με σχεδόν ακριβή αξιολόγηση, φαίνεται να είναι Molicel INR20700A
Κατώτατη γραμμή: Αυτές οι μπαταρίες μοιάζουν και αποδίδουν πανομοιότυπα με την καλής απόδοσης  Molicel INR20700A.
Η Xtar αξιολογεί αυτήν την μπαταρία με 30Α συνεχούς και 35Α "μέγιστης παλμικής αποφόρτισης". Παρόλο που και οι δύο τιμές αναγράφονται στο περιτύλιγμα με μικρά γράμματα, ένα άλλο μεγαλύτερο "35Α" εμφανίζεται πολύ πιο καθαρά σε ένα άλλο μέρος του περιτυλίγματος.
Προτιμώ να βλέπω απλώς την τιμή συνεχούς αποφόρτισης, καθώς το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό επιτρέπει την άμεση σύγκριση μεταξύ μπαταριών.
Το φύλλο δεδομένων της Molicel  INR20700A αναφέρει μόνο μια βαθμολογία "μέγιστου ρεύματος αποφόρτισης" στα 35Α με όριο μέγιστης θερμοκρασίας 85 ° C. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την INR20700A έως τα 35Α, εφόσον η μπαταρία παραμείνει κάτω από τους 85 ° C.
Αυτό θα πρέπει να γίνεται εύκολα καθώς οι 85 ° C είναι αρκετά υψηλή θερμοκρασία. Απλά συνειδητοποιήστε ότι μια συσκευή που δυσλειτουργεί ή τροφοδοτεί αυτόματα με ρεύμα θα μπορούσε εύκολα να υπερβεί αυτή τη θερμοκρασία κατά πολύ εάν έχει ρυθμιστεί να ατμίζει στα 35Α.
Δίνω σε αυτήν την μπαταρία συνεχές ρεύμα 30Α, δεδομένου ότι είναι το μέγιστο που μπορείτε να φτάσετε, χωρίς να υπερβείτε το όριο των 85 ° C. Αυτό αντιστοιχεί στη βαθμολογία συνεχούς αποφόρτισης της Xtar 30Α.
Για να επεκτείνετε την ζωή της μπαταρίας, ελαχιστοποιήστε την τάση και αυξήστε το περιθώριο ασφαλείας, Συνιστώ να μείνετε στα 25Α και κάτω ανά μπαταρία. Αυτό είναι περίπου 75W.
Οι δύο μπαταρίες που δοκίμασα έδωσαν 2932mAh και 2964mAh. Αξιοπρεπώς συνεπείς και πληρούν  την ελάχιστη χωρητικότητα 2800mAh της Molicel για το INR20700A. Δεν πληρούν όμως την βαθμολογία 3000mAh του Xtar.
Αξιολογώ αυτές τις Xtar στα 2900mAh.
Οι δύο μπαταρίες προσφέρθηκαν για τους σκοπούς της δοκιμής από την Xtar (http://www.xtar.cc). Ευχαριστώ!

Βαθμολογίες γραφικών: https://imgur.com/a/4rqtHq2
Αναφορά δοκιμής: https://bit.ly/2KylH8X
Αυτές οι δοκιμές σημειώνουν μόνο τις  εκτιμήσεις, για αυτές τις μπαταρίες, τη στιγμή που τις εξέτασα. Κάθε μπαταρία που δεν είναι γνήσια Samsung, Sony, Murata, LG, Panasonic, Molicel ή Sanyo μπορεί να είναι διαφορετική οποιαδήποτε στιγμή!
Αυτός είναι ένας από τους κινδύνους  χρήσης "επανασυσκευασμένων" μπαταριών ή μπαταριών από άλλους κατασκευαστές, οπότε να ερευνείτε προσεκτικά κάθε μπαταρία που σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε πριν την αγοράσετε.
Η κακή χρήση ή η κακή μεταχείριση μπαταριών ιόντων λιθίου μπορεί να προκαλέσει σοβαρό κίνδυνο σωματικής βλάβης ή υλικών ζημιών. Δεν προορίζονται να χρησιμοποιηθούν εκτός μιας προστατευμένης μπαταριοθήκης.
Ποτέ μην υπερβαίνετε τη συνεχή ονομαστική τάση της μπαταρίας και κρατήστε το πλαστικό περιτύλιγμα και το επάνω μονωτικό δαχτυλίδι σε άριστη κατάσταση.
Οποιαδήποτε βαθμολογία στους πίνακες βαθμολόγησης μου μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή, καθώς εμφανίζονται στην αγορά μπαταρίες διαφορετικής αξιολόγησης , λόγο απομιμήσεων ή λαμβάνω νέες πληροφορίες.
Μην υποθέστε ποτέ ότι οι βαθμολογίες στους πίνακες είναι μόνιμες και δεν θα αλλάξουν ποτέ! Πάντα να κάνετε λήψη της τελευταίας έκδοσης πριν εξετάσετε οποιαδήποτε αγορά μπαταρίας.

Για να δείτε πώς έχουν δοκιμαστεί άλλες μπαταρίες, δείτε αυτό το σύνδεσμο: https://www.e-cigarette-forum.com/forum/blog-entry/list-of-battery-tests.7436/
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Address:

Αγίας Παρασκευής 104,
15232, Χαλάνδρι Αττικής
Τηλ: 210 68 94 780

Δευτέρα - Παρασκευή
09:00 - 17:00
Τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές παραγγελίες μόνο.

 

ΕΤΑΙΡΙΑ

Είμαστε μία εταιρία που φιλοδοξεί να δώσει στους Πελάτες της προϊόντα που θα τους ευχαριστήσουν, όχι μόνο άμεσα αλλά και σε βάθος χρόνου. Επειδή ο κάθε Πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις, συνεργαστήκαμε με την XTAR ώστε να έχουμε την δυνατότητα να τις ικανοποιήσουμε.

Η γκάμα της XTAR σε φακούς, μπαταρίες και φορτιστές περιλαμβάνει μόνο ποιοτικά προϊόντα έτσι ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες και του πιο απαιτητικού Πελάτη.

ΕΙΣΟΔΟΣ

Εγγραφή

t

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα